Nye Explorer foran Kengeruskilt

Lexie Limitless og nye helelektriske Explorer®

Charge Around The Globe

02.11.2023

FERDEN BEGYNNER

Den 8. september 2023 starter Lexie Alford – kjent som @LexieLimitless i sosiale medier – på en episk og nyskapende elektrisk reise i nye helelektriske Ford Explorer®.

Målet hennes: Å bli den første til å reise rundt jorden i et elektrisk kjøretøy. En reise inspirert av den banebrytende eventyreren Aloha Wanderwell.

For 100 år siden ble Aloha den første kvinnen til å kjøre verden rundt, og hun gjorde det i en Ford. Som ekspedisjonens sjåfør, oversetter og filmskaper startet Aloha ferden allerede som 16-åring. Historien hennes er ikke annet enn utrolig.

Som Aloha, kommer Lexie Limitless til å starte og ende ferden i Nice i Frankrike. Hun kommer til å besøke seks kontinenter og tilbakelegge enorme strekninger. På veien kommer hun til å møte spennende personer, besøke fantastiske steder – og forhåpentligvis, finne nok ladere på veien!


  • Explorer Charge Around the Globe
  • KAPTEINENS BLOGG

    Vi har fanget hvert øyeblikk så langt på Lexie Limitless og nye Ford Explorer sin reise rundt jorden. Les historien om hvert kontinent de har besøkt så langt ved å gå inn på bloggen vår.

      Finn ut mer 


Lexie Limitless

FØLG REISEN

Mye har endret seg siden Alohas dager, vår moderne utforsker kan finne informasjon på nettet og dele opplevelser med den største enkelhet.

Men dette er ikke en bilferie, dette er noe helt nytt. Lexie skal teste hvor grensene går for en elbil over lange strekninger, på mange måter en reise inn i det ukjente. Det kommer sikkert til å komme både opp- og nedturer, men for en med Lexies reiseerfaring er det hele en del av utfordringen.

Opplev eventyret mens det skjer:

1. Følg Lexie på kartet, se hele rten og hvor hun er nå på recordsetter.com

2. Søk etter #ChargeAroundTheGlobe og følg ferden på sosiale medier.

Explorer og Lexie
Elektriske Ford Explorer
Lexie i Sydney
Folk tar bilde av Ford Explorer
Explorer på gress
Lexie Limitless i Explorer
Explorer på vei
Lexie på Balkong
Ford Explorer og Lexie Limitless

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerFølg oss gjerne på Facebook og Instagram @folloautoco