Ford og ALD Automotive lanserer New Fleet Management Business i Europa for å øke salget av kommersielle kjøretøy og til næringsmarkedet.

17.07.2020
  • Ford og ALD Automotive vil sammen tilby en ny integrert løsning for flåtefinansiering i Europa under navnet Ford Fleet Management
  • Ford Fleet Management vil tilby en konkurransedyktig, integrert “one-stop shop” løsning til privat- og næringskunder i det Europeiske markedet. Produktene vil omfatte leasing og biladministrasjon, som vil redusere kundenes ressursbruk og kostnader.
  • Formålet er å støtte Fords visjon om å befeste og styrke posisjonen som markedsleder innen nyttekjøretøy i Europa ved å tilby kundene innovative løsninger som kan hjelpe deres virksomheter til å oppnå forbedrede resultater.
  • UK er det første markedet der Ford Fleet Management vil tilby sine produkter - med lansering til høsten - og intensjonene er å tilby løsningen i andre Europeiske markeder over tid.

Ford og ALD Automotive, to ledende globale leverandører av mobilitetsløsninger, har inngått en aksjonæravtale om å etablere en løsning for leveranse av integrerte leasing- og administrasjonsløsninger til Europeiske kunder.

Det nye selskapet, som vil ha navnet Ford Fleet Management, der begge parter i samarbeid vil evne å levere en konkurransedyktig integrert leasing- og administrasjonsløsning. Både nyttekjøretøy og personbiler vil bli tilbudt gjennom Ford Fleet Management via Fords forhandlernettverk - både i direkte kundekontakt og på digitale plattformer.

Ford Fleet Management vil nyttiggjøre seg begge parters omfattende kunnskap og forståelse for kunder, produkter og mobilitetstjenester, så vel som et stort og veletablert forhandlernettverk, etter en ambisjon om «best-in-class» aktiv driftstid for bilene. Ford vil i dette partnerskapet bidra med sin ekspertise om produkter og tilkoblede biler mens ALD Automotive vil bidra med sin globale kompetanse om full-service leasing og administrasjonsløsninger.

Ford Fleet Management lanseres først i UK denne høsten forutsatt godkjenning fra relevante myndigheter. Intensjonen er at videre etablering vil skje i øvrige utvalgte markeder på et senere tidspunkt.

Dette samarbeidet forsterker et langt og godt samarbeide med ALD Automotive som har tilbudt Ford Lease Services i mer enn 15 år i Europa.

«Dette nye forretningsområdet markerer et signifikant skritt i å styrke vår posisjon som Europas ledende bilprodusent av nyttekjørtøy ved å tilføre nye muligheter for oss til å betjene våre kunder med biladministrasjonsløsninger» uttalte Stuart Rowley, president, Ford of Europe. «Med ALD Automotive’s størrelse og erfaring innen biladministrasjonsmarkedet kan Ford Fleet Management tilby “one-stop shop” til våre kunder for en mer effektiv og kostnadsbesparende drift».

«ALD Automotive er svært fornøyde med utvidelsen av samarbeidet med Ford, noe som merkbart vil bidra til utviklingen av biladministrasjonssegmentet i Europa» uttalte Tim Albertsen, chief executive officer ALD Automotive. «Med dette understøttes vår ledende posisjon i biladministrasjonsmarkedet i Europa. Dette reflekterer vår evne til å skape langsiktig leasing-partnerskap og er en naturlig utvidelse av vår suksessrike relasjon til Ford”.

Med fokus på å holde kundene på veien, vil Ford Fleet Management levere et omfattende produktspekter og tjenester, fra leasing og vedlikehold til digitale biladministrasjonsløsninger og mobilitetsløsninger.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerFølg oss gjerne på Facebook og Instagram @folloautoco