Informasjon om koronaviruset og våre smitteverntiltak

Informasjon om koronaviruset

07.12.2020

Vi tar Koronasituasjonen på alvor og har iverksatt flere tiltak for at både våre kunder og ansatte skal være trygge. 

Vi følger retningslinjene fra Folkehelseinstituttet og har iverksatt følgende tiltak:

  • Nødvendige hygiene- og renholdsartikler tilgjengelig både for kunder og ansatte.
  • Økt renhold på alle våre anlegg, og hyppig desinfisering av særlig utsatte områder (toaletter, blandebatterier, dørhåndtak, mm.)
  • Ansatte som kan ha vært utsatt for smittefare, eller har luftveissymptomer, holder seg hjemme. Ansatte som har vært i utlandet i løpet av de siste 14 dagene, følger selvsagt karantenebestemmelsene.
  • Tekniker og øvrig personell benytter engangshansker før de berører kundebiler og demobiler.
  • Samtlige kjøretøy desinfiseres før overlevering til kunde (kunde- og utlånsbiler)
  • Vi tilbyr våre verkstedkunder hente//bringetjenester - dersom du som kunde ikke kan komme til oss. Dette så langt det lar seg gjøre.
  • Vi bruker video-check ved service og reparasjoner. Dette for å gi deg som en kunde en trygg kundeopplevelse
  • Venter du på ny bil som du ikke kan hente hos oss, tilbyr vi hjemlevering av desinfisert og vasket ny bil – så langt det lar seg gjøre. Om ønskelig tar vi også en video-gjennomgang av din nye bil.
  • Vi tilbyr også hjemlevering – så langt det lar seg gjøre - av desinfisert og vasket demobil for prøvekjøring om det skulle være ønskelig for deg i disse spesielle dagene vi er inne i.
  • Dersom vi kan bistå helsetjenesten i vårt nærområde med transport/logistikk så gi beskjed om det og vi stiller opp så langt det lar seg gjøre.


Det aller viktigste for oss er helsen til kundene og våre medarbeidere. Vi følger situasjonen løpende og er hele tiden klare for å sette i verk nye tiltak dersom det skulle være behov for det.

Vi tilpasser oss ditt behov, så dersom du ikke har mulighet for å møte oss i våre vanlige åpningstider kan du vi avtale et tidspunkt som passer deg bedre. Dersom du ønsker mer informasjon om noen av våre nye eller brukte biler kan vi og tilby videosamtale med deg hvor du kan se nærmere på den bilen du er interessert i og stille oss spørsmål uten å forlate hjemmet ditt.

Vi ønsker også å benytte anledningen til å oppfordre alle våre kunder til å lese og følge Folkehelseinstituttets anbefalinger:

Klikk her for å lese Folkehelseinstituttets anbefalinger

Ta godt vare på hverandre i denne vanskelige situasjonen – for oss alle!

Med vennlig hilsen

Follo Autoco AS

E-post: [email protected]

Telefon: 64 91 35 00

Kontakt oss

     Koronatiltak

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser