COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2018 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 269 000

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Bensin
16170Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 269 000

Inkl. omregistrering

Denne Ford Focus ST-Line er en tøff bil med en sportslig "look" som er morsom og kjøre. Den har praktiske løsninger og "sport-modus" som gir deg det beste av begge verdner når det kommer til å ville ha en smidig og lettkjørt bil men samtidig også trenger god plass og komfort.

Ring eller send SMS til Morten Gåseide på tlf: 90758500 for mer info eller for å avtale visning av bilen.

Denne Ford Focus ST-Line har utstyr utover standard Focus ST-Line:

Teknologipakke: Adaptiv cruisecontroll, trafikkskilt gjenkjenning, føreroppmerksomhetsovervåkning og automatiske fjernlys.

Designpakke 2: Adaptive og blendefrie LED hovedlys, mørktonet glass bra B-stolpe og bakover og 18' alufelger.

Parkeringspakke: Parkeringsassistent, parkeringsensor forran og bak, system som parkrer bilen for deg, rygge kamera og dørkant beskyttere.

Komfortpakke: 2-sone automatisk klimaanlegg, nøkkelfritt sysem, elektrisk innfellbare speil, regnsensor og automatisk avblendbart bakspeil

Familiepakke: Barnelås, 4-veis justerbart passasjersete og skiluke.

Stilpakke ST-Line: Stor spoiler, røde bremsecallipere, røde sømmer på gulvmatter og røde interiør kontrastsømmer.

Vinterpakke: Oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt.

B&O Play: B&O premium lydanlegg med 10 høytallere.

BLISS: Blindsone varsler som også advarer for kryssende trafikk.

Head-up display: Viser viktig informajson som trafikkskilt, navigasjon og hastighet

Panoramatak med eløektrisk åpning

Tilhengerfeste- forbredelser for ettermontering

Trådløslading av mobiltelefon (forutsetter kompatibel mobiltelefon)

Velkommen til Follo Autoco AS, en av Norges største og eldste Fordforhandlere. Vi treffes på Follo Autoco AS eller på telefon:

Klimaautomatikk 2-sone - her kan fører og passasjer selv velge det temperaturnivået de ønsker i "sin sone" i bilen. Systemet bidrar også til med å fjerne fuktig luft fra kupeen, slik at du unngår innvendig dugg på vinduene.

Parkeringsassistent- bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Adaptive LED hovedlys og LED kjørelys

Ryggekamera - når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger/campingvogn.

Lane keeper/ Fil varsler- et kamera leser filmarkeringene i veien, og du sil bli varslet via vibrasjoner i rattet, dersom du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer, vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

Keyless/Nøkkelløs lås/start- her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten, og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motoren.

Parkeringssensorer foran/bak - via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Vi bruker bransjeløsningen fra Statens Vegvesen, og har skiltene liggende hos oss for oppbevaring. Dette gjør at vi kan utlevere bil til deg på dagen. Veldig viktig att du har med BANK-ID løsning for registrering.

Innbytte er mulig.

Morten: 90 75 85 00

PS! Henvendelser som inneholder telefonnummer blir først behandlet

  • Det tas forbehold om eventuelle feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 269 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line
KM-stand 16170 Km
Registrert dato 31/08/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1855 kg
Registreringsnummer BE17623
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse 51f22be7-7a83-4474-9026-0e6c28889689
NB - Payload 620

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 269 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruiseconntrol;Bluetooth;18" Aluminiumsfelger;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Aux tilkobling;Beltevarsler;Blindsone-Informasjon (Oppdager bil i blindsone);Cruisecontrol;DAB Radio;DAB+;Delskinn;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Dynamiske LED lys;El. Føresete;Elektrisk innfelbart speil;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Glasstak;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless Go;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri Start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Panoramatak;Parkering Assistent;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Ratt-oppvarmet;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Soltak;Sommerhjul;Spoiler Bak;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Styling;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Usb tilkobling;Varme i seter;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Bruktbilavdeling:

Mandag - Fredag: kl. 09.00 - 17.00

Torsdag: kl. 09.00 - 19.00

Lørdag: kl. 10:00 - 14:00Thor Erling Olsen
Bruktbilansvarlig
Arnt Nygård
Salgskonsulent bruktbil
Ole Glenne
Salgskonsulent bruktbil