COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin/Elektrisitet
22530Km
1999
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

Velkommen til Follo Autoco AS, en av Norges største og eldste Fordforhandlere. Vi treffes på Follo Autoco AS eller på telefon:

Ring eller sende SMS til Morten Gåseide på tlf:90758500 for mer info eller for å avtale visning av bilen

Ford Mondeo Vignale Hybrid er en Premium Hybridbil med god komfort og et pent utseende. Selvom det er en hybrid har den fortsatt stor og fin plass i bagasjerommet. Den har også elektrisk innfellbart hengerfeste som gjør det lett ved bare 2 trykk på en knapp å få hengefeste inn og ut. Er du på utkikk etter en elegant Hybrid med god plass er dette bilen for deg.

Utstyr på denne bilen utover standard Mondeo Vignale Hybrid:

Citypakke Premium: Sony Navigasjon, Premium sound System med 10 høytallere, ryggekamera og parkeringsassistent med parkeringssensorer foran, bak og på sidene.

Teknologipakke Vignale: Elektrisk bakluke og blindsonevarsler

Mørktonet glass (fra B-stolpe og bakover)

Multi-kontur skinnseter, inkluderer forseter med 10-veis elektrisk justering (minnefunksjon for fører), Massasje med ekstra justeringsmulighet og klimaregulering/ventilering.

Spoiler

Tilhengerfeste- elektrisk innfellbart (inkluderer tilhengerstabilisator)

-Vinterdekk piggfrie

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

Keyless/Nøkkelløs lås/start- her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten, og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motoren.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Parkeringsassistent- bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere.

Lane keeper/ Fil varsler- et kamera leser filmarkeringene i veien, og du sil bli varslet via vibrasjoner i rattet, dersom du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer, vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

Ryggekamera - når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger/campingvogn.

Morten: 90 75 85 00 Marcus Smestad: 46 82 18 61

PS! Henvendelser som inneholder telefonnummer blir først behandlet

  • Det tas forbehold om eventuelle feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut
KM-stand 22530 Km
Registrert dato 30/07/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 140 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 111 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2260 kg
Registreringsnummer BE21580
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse 618b6a5d-18de-426b-b1a7-675f5f2161e9

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

Annet
Hengerfeste;10-veis el. passasjer sete;10-Veis el.føresete m/minne;18" Aluminiumsfelger;ABS bremser;Adaptiv cruiseconntrol;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automat;Automatisk klimaanlegg;Aux tilkobling;Bluetooth;Cruisecontrol;DAB+;Delte bakseter;Dynamiske LED lys;El. Føresete;Elektrisk Bakluke;Elektrisk innfelbart speil;Elektrisk Innfellbart Hengerfeste;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless Go;Kjøling i seter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Navigsjon;Nedfellbare bakseter;Nøkkelfri Start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering Assistent;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Rails;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinn;Skinnseter;Sommerhjul;Spoiler Bak;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Usb tilkobling;Varme i seter;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Bruktbilavdeling:

Mandag - Fredag: kl. 09.00 - 17.00

Torsdag: kl. 09.00 - 19.00

Lørdag: kl. 10:00 - 14:00Thor Erling Olsen
Bruktbilansvarlig
Arnt Nygård
Salgskonsulent bruktbil
Ole Glenne
Salgskonsulent bruktbil