COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Focus 1,5 EcoBoost 150hk Vignale aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Bensin
11850Km
1496
5

Detaljer

Ford Focus 1,5 EcoBoost 150hk Vignale aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

Velkommen til Follo Autoco AS, en av Norges største og eldste Fordforhandlere. Vi treffes på Follo Autoco AS eller på telefon:

Ring eller send SMS til Morten Gåseide tlf:907 58 500 for mer info elller for å avtale visning av bilen.

Hvis du leter etter en tøff men samtidig elegant bil trenger du ikke å lete lenger. Denne Ford Focus Vignale har flotte linjer som blir fremhevet av den fine lakken (Dark Mulberry). Den har en smidig og sterk 1,5l ecoboost motor på 150hk og 8 trinnsautomat som gjør både langkjøring og bykjøring en drøm. Den har godt og romslig med plass og utstyr som gjør hverdagen lettere når det kommer til å komme seg fra A til B.

Denne Ford Focus Vignale har ekstra utstyr utover standard Focus Vignale:

Teknologi pakke: Adaptiv cruisecontroll med filsentrerings assistent og kø-assistent, Trafikkskilt gjenkjenning, føreroppmerksomhetsovervåkning og automatiske fjernlys

Designpakke 2: Adaptive og blendefrie LED hovedlys, mørktonet glass, 18' alufelger

Parkeringspakke: Parkeringsassistent som inkluderer parkeringssensorer forran og bak, Helautomatisk parkeringsassistent med automatgir, ryggekamera og dørkantbeskyttere.

Vinterpakke: Oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt.

B&O play: B&O premium lydanlegg med 10 høytallere.

Handsfree bakluke med fotsensor

BLISS: Blindsone varsler som også advarer for kryssende trafikk

Motor/Kupevarmer: Drivstoffdrevet parkeringsvarmer med tidsur og fjernkontroll

Panoramatak med elektrisk åpning

Forbredelse for ettermontering avTilhengerfeste

Trådløs lading av mobiltelefon (forutsetter kompatibel mobiltelefon)

Vinterdekk 18" alufelger

Oppvarmet frontrute - et trykk på knappen gir deg isfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en is hinne på frontruten. I tillegg er også alle spyledyser og bilens sidespeil oppvarmet når du har oppvarmet frontrute som tilleggsutstyr.

Keyless/Nøkkelløs lås/start- her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten, og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motoren.

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Programmerbar drivstoffdrevet parkvarmer -Som du kan programmere varmeren til å starte til et eller flere ønskede tidspunkt. Dette gir deg en oppvarmet bil og isfrie ruter, selv på de kaldeste vinterdagene.

Ryggekamera - når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera, ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle lukeparkering, samt gjøre det enkelt å finne riktig posisjon ved oppkobling av tilhenger/campingvogn.

Navigasjon - på skjermen får du via piler og stemmeveiledende informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

Innbytte er mulig.

Morten: 90 75 85 00 Marcus: 46 82 18 61

PS! Henvendelser som inneholder telefonnummer blir først behandlet

  • Det tas forbehold om eventuelle feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,5 EcoBoost 150hk Vignale aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,5 EcoBoost 150hk Vignale aut
KM-stand 11850 Km
Registrert dato 07/11/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1496
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
Farge Mørk brun
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1980 kg
Registreringsnummer BE19089
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Referanse 5c31b5c8-ecd8-4246-abf0-d3e130d603d6

Tilbehør bil

Ford Focus 1,5 EcoBoost 150hk Vignale aut

Kr 379 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruiseconntrol;Automat;Fjernkontroll til varmer;Motorvarmer;Parkering Assistent;Programbar Varmer;18" Aluminiumsfelger;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blindsone-Informasjon (Oppdager bil i blindsone);Bluetooth;Cruisecontrol;DAB Radio;DAB+;Dynamiske LED lys;El. Føresete;Elektrisk Bakluke;Elektrisk innfelbart speil;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Førerassistpakke;Glasstak;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless Go;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Navigasjonssystem;Navigsjon;Nedfellbare bakseter;Nøkkelfri Start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Panoramatak;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Rails;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinn;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Usb tilkobling;Varme i seter;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Bruktbilavdeling:

Mandag - Fredag: kl. 09.00 - 17.00

Torsdag: kl. 09.00 - 19.00

Lørdag: kl. 10:00 - 14:00Thor Erling Olsen
Bruktbilansvarlig
Arnt Nygård
Salgskonsulent bruktbil
Ole Glenne
Salgskonsulent bruktbil